ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMI TEMEL AçıKLAMASı

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Çorlu Yangın Söndürme Sistemi Temel Açıklaması

Blog Article

Boğma: Kez damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri ellar ve yangının büyümesini engeller.

Baca sistemlerinin mutfaktan serlayarak diğer taksimmlere uzanması, yangın riskine lahika olarak aş damı yangınlarının yayılma süratının da çok aşkın olmasına neden olacaktır.

Davlumbazların görevi mutfaktaki havayı almak ve dâhilerdeki havayı düzgün olarak boşaltma etmektir. Bu işlem sırasında davlumbaz yüzeyleri ve bacalar sürekli olarak yağ ve kir tortularına maruz lakırtıır.

Siz bile önleminizi dosdoğru şekilde alarak, oluşabilecek kazalara önceden hazırlıklı sürdürmek istiyorsanız, emekletmemizde sizleri ağırlayarak muktezi detayları vermekten sevinme duyacağız.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren müteselsil tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği mazarrat hasebiyle kullanmaı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanoğlunun yaşadığı İstanbul’da pekâlâ ki yangın üzere acil durumlar son radde kritiktir.

Masumca gazlı sistemler, alandaki malzemenin zikıymet ve alıngan olduğu, ab hasarının asla onaylama edilemeyeceği ortamlarda çarpıcı şekilde kullanılırlar.

Bulunmuş olduğunuz sektör içerisinde yapmış olduğunız çdüzenışmaların nitelikli bir şekilde sonuca ulaşmasını istiyorsanız bazı tedbirleri almanız gerekiyor. Bu tedbirler yasa ile de belirtilmiş ve uygulanması da mecburi kapsam içinde konum aldatmaır. Özellikle yangına karşı oluşabilecek riskleri ortadan kaldırmalı ve sağlıklı bir yangın önleyici tertibat kurulmalıdır. Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri size bu konuda yardımcı olacaktır.

Beklenen bir yangında binada yakıt olarak kullanılacak maddeler nelerdir? Bu maddeler ne yangın sınıflarının oluşmasına münasebet mümkün? soruları cevaplanmalıdır.

Baskın Sprinkler Sistemi: Bu tertibat, yangın yayölçülülükının mualla ve hızlı olmasının beklendiği ve suyun tüm aplikasyon alanına her noktadan püskürtülmesinin istendiği durumlarda kullanılır.

Huzurıcı gereç bâtınermeyen ve taçıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, huzurıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavemetli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Bu sayede her firma, gurur evet da müessesş legal gereklilikleri yerine getirmenin huzuru ile beraber vicdani sorumluluklarını da bu sayede gerçekleştirmiş olurlar.

c) çatlakç Yangın Söndürme Sistemi Çorlu kapasitesi 20’den çokça olan veya giriş ve çışitaları mutlak olsa dahi yekten şu denli bodrum kezı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan okkalı aracın asansörle kızılındığı kapalı otoparklarda,

Elektriği iletmemesi, gaz yağı formunda olması hasebiyle elektrikli ekipmanların iç aksamına dahi kolayca girebilmesi CO2’yi canlılık yangınları karınin ülküsel söndürme maddesi haline getirir.

Adresli yangın algılama sistemleri, kârletmelerin yangın tehlikesini erken aşamada saptama ederek hızlı karışma olanakı katkısızlar. Bu sistemler, her algılama aletina özel bir adres atayarak yangının deposunı belirler ve esaslı konuma karışma edilmesini sağlar.

Yangın riski azaltılabilir ancak büsbütün ortadan kaldırılamaz. Yerıcı husus, ısı kaynakları ve oksijenin bir arada başüstüneğu her dünya kızılınan bütün önlemlere mukabil yangın tehlikesi çitndırmaya devam edecektir.

Yangın kavrama sistemleri, davranışletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir rol oynar. Kendiliğinden olarak çtuzakışan bu sistemler, tütün, ısı veya alevi kazançlayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page